Как да поръчате?

Как да поръчате?

Всяка книга, която харесате, може да бъде ПОРЪЧАНА чрез натискане на бутона КУПИ. В ляво на сайта се появява меню, чрез което следите какво поръчвате при всяко кликване на бутона КУПИ. При бутона купи има опция да се избира повече от една бройка от съответната книга. След като сте добавили всички книги, натискате бутона ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА и следвате стъпките за попълване на вашите данни т.е. необходимо е да направите регистрация. На края кликвате бутона „изпрати”. При нас идва информация за вашата заявка и ние Ви изпращаме обратен мейл, с който Ви информираме, че вашата заявка е приета и ще бъде изпълнена. Получаването на пратката е в рамките от 1 до 3 дни в зависимост от това, за къде е / в зависимост от зонирането на градовете от „СПИДИ” АД /.

Заплащането на поръчаните издания може да стане предварително по банков път или в брой на куриера от „СПИДИ” АД при получаване на пратката /наложен платеж /.

Банковата сметка на ИК Инфодар е следната:

Банка: СИБАНК ЕАД 
BIC : BUIBBGSF 
IBAN : BG78 BUIB 9888 1033 1119 00 

Цената за доставка на поръчаните издания е 5.00лв. Ако стойността на поръчаните издания е над 40.00лв., разходите по доставката се покриват от ИК Инфодар ЕООД.

Всички цени са с включен ДДС.

При стойност на поръчката над 50.00лв. получавате книга подарък, която се определя от ИК Инфодар ЕООД. Информация за вашата поръчка можете да получите на телефон: 0899123463